Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашен Пелин
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Домашен Пелин

Приготвяне на Домашен Пелин

Прегледай всички 12 авторски предложения относно приготвяне на домашен пелин в Gotvach.bg.
Домашен пелин по стара рецептаДомашен пелин по стара рецептаПелинът е характерен със своята горчивост, сладост и аромат....
Домашен ПелинДомашен Пелин
6
Домашното вино или пелинът е готов в края на ноември месец. Домашният Пелин е много сполучлив....
Наложен пелинНаложен пелин
2
Може да се приготви само като се сложи цвят от пелин във ферментиращото вино, но истинският наложен пелин се приготвя по-трудно....
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Карфиол на фурна с гъби, салвия и пелинКарфиол на фурна с гъби, салвия и пелин
2
Печете ~15 мин карфиола на фурна с гъби, салвия и пелин в предварително загрята на 220° фурна....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло....
Лесен за приготвяне козунак с бадемиЛесен за приготвяне козунак с бадеми
Изпичаме лесен за приготвяне козунак с бадеми в предварително загрята фурна за 35 мин на 175 °C....
Домашен салепДомашен салеп
Разбъркваме много добре оризовото брашно, пшеничното и картофено нишесте, както и прясното мляко. Слагаме в дълбок съд върху котлона на средна...
Домашен млечникДомашен млечник
1
В купа пресяваме брашното, правим кладенче в което сипваме киселото мляко със содата, яйцата, натрошеното сирене, солта и половината от олиото....
Домашен пайДомашен пай
Месим меко тесто от указаните продукти. Разделяме на 2 части, като едното парче тесто трябва да е малко, тъй като от него ще направим лентички....
Домашен кашкавалДомашен кашкавал
32
Вижте също как да си направите домашна моцарела и любимото домашно крема сирене....
Домашен козунакДомашен козунак
4
Размийте маята в малко топла вода, щипка захар и няколко капки оцет. Прибавете малко брашно, разбъркайте на каша и оставете да втаса на топло....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
52
44
31
23
10
Дай твоята оценка: