Пролетни Предястия

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за пролетни предястия в Готвач.бг.
Пролетни тарталетиПролетни тарталетиНепосредствено преди да поднесете тези уникално вкусни пролетни тарталети, ги гарнирайте с парченца пролетни плодове по избор....
Пролетни кошничкиПролетни кошничкиЗдравословно вегетарианско предястие! Чудно Вкусно!...
Пролетни яйцаПролетни яйцаПочистете, измийте и нарежете зеленчуците. В подходящ тиган запържете лука и чесъна, щом омекнат прибавете спанака. Овкусете със сол и черен пипер...
Пролетни тиганициПролетни тиганициСмесват се брашното, яйцата и 170-200 мл хладка вода. Слагат се и другите продукти за тестото, като олиото се прибавя последно. Замесва се меко тесто...
Пролетни сармиПролетни сармиЗадушете ситно нарязания зелен лук в олиото и 2 с.л. вода. Щом лукът остане само на мазнина, прибавете каймата и предварително сварения ориз. Добавете...
Пролетни картофиПролетни картофиНарежете картофите на колелца с дебелина 1 см без да ги белите (по желание ги обелете). Сложете ги да се задушават в тенджера с незалепващо покритие...
Пролетни картофкиПролетни картофкиИзмийте и почистете картофите, след което ги сложете да се сварят, но внимавайте да не се преварят. Твърдо сварените картофи се отцеждат от водата...
Пролетни шницелиПролетни шницелиНатопете хляба във вода и го оставете да се отцеди. Смесете филията с каймата заедно с 1 яйце. Накълцайте наситно копъра и спанака и ги прибавете...
Пролетни палачинкиПролетни палачинкиВ купата на кухненския робот изсипете брашното и солта. Като разбърквате, прибавяйте по малко от водата, докато се образува топка. Извадете тестото...
Пролетни шункови рулцаПролетни шункови рулцаПролетните шункови рулца се гарнират с малки листенца джоджен....
Пролетни копривени кюфтетаПролетни копривени кюфтетаПролетните копривени кюфтета са готови....
Пияни пролетни картофкиПияни пролетни картофкиПролетните картофки се измиват на течаща вода и без да се белят, се слагат в тенджера или по-дълбок тиган....

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: