Пълнен Петел в Гювеч

Прегледай всички 23 подбрани съвети за пълнен петел в гювеч в Готвач.бг.
Петел в гювечПетел в гювеч
корен и едно парче глава целина. Вари се, до готовност - нужно е месото да се отделя от кокалите. Обезкостете петела. В гювеч нарежете всички...
Пълнен малък петелПълнен малък петел
. Запържваме, след което добавяме и ориза. Пържим до остъкляването му. След това махаме от огъня и пълним петела. Зашиваме го. Връзваме му...
Домашно пълнен петелДомашно пълнен петел
време го поливате с бульона и го мажете с масло. Поднесете домашно пълнения петел със сос, приготвен от маслото, брашното - запържени и разредени с бульона. Сосът се овкусява с лимонтузу, сол и черен пипер на вкус....
Гювеч с петел, картофи и гъбиГювеч с петел, картофи и гъби
постоянно разбъркване. Посоляват се със сол и прясно смлян черен пипер и след като се зачервят, се прехвърлят в гювеча. Петелът се нарязва на...
Пълнен Петел с Ориз и Кисело ЗелеПълнен Петел с Ориз и Кисело Зеле
сърце.Пържи се няколко минути и се прибавя измитият и отцеден ориз. Прибавя се и нарязаното зеле, сваля от огъня и се пълни предварително измития петел...
Пълнен заек в гювечПълнен заек в гювеч
, скълцаните ситно домати, чесън и черен пипер. Напълнете заека и го зашийте. Останалото зеле сипете на дъното на гювеча, отгоре разпределете заека и...
Пълнени чушки в гювечПълнени чушки в гювеч
. След това се овалват в брашно и се подреждат в глинен гювеч. Налива се вода, така че да покрие чушките. Гювечът се слага в студена фурна и се...
Пълен гювеч със сармичкиПълен гювеч със сармички
навива един път, затваря се отстрани и се донавива. Така, докато свърши оризът. На дъното на гювеча се нареждат зелеви листа. Нареждат се...
Вкусно пълнено пиле в гювечВкусно пълнено пиле в гювеч
, под бутчетата и останалата плънка се слага като в дисаги там. Пилето се прехвърля в гювеч, на дъното му се изсипват две кафени чаши вода и...
Уникално пълнено пиле в гювечУникално пълнено пиле в гювеч
1
. Сложете капака на гювеча и печете пълненото пиле около 60 минути свалете капака и допечете до готовност. Уникалното пълнено пиле в гювеч е наистина неустоима вкусотия....
Пълнени сухи чушки, печени в глинен гювечПълнени сухи чушки, печени в глинен гювеч
набъбне още. Подреждат се в глинения гювеч. Ако е останала смес, се разпределя между пълнените чушки. Пускат се сушените доматчета, цели или на...
Пълнено пиле с челядинки в гювечПълнено пиле с челядинки в гювеч
гювеч пълним пилето само с ориз. Отстрани слагаме киселото зеле и поръсваме с малко суров ориз. Печем под капак във фурна на 200 градуса за 1. 30 -2 часа. Сервираме още докато е горещо и къкри!...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: