Пържен Лапад

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно пържен лапад в Готвач.бг.
Пържен лапад
Пържен лапад
Накълцайте лука и нарежете лапада. Загрейте олиото и запържете първо лука, след което добавете лапада и бъркайте за около 5-10 минути...
Пържен лапад (Циганче)
Пържен лапад (Циганче)
лапад в тава, след което добавяте яйцата като заливка. По желание може да се добави и сирене....
Пържени кюфтенца от лапад
Пържени кюфтенца от лапад
2
. Първо се овалват в брашното, после пържим в загрято олио от двете страни. Сервираме с млечно-чеснов сос. Вкусно и пролетно!...
Лапад с ориз и пържени кюфтенца
Лапад с ориз и пържени кюфтенца
. Готви се на умерен огън до готовност на ориза, овкусява се със сол и сух джоджен. Сервираме пържени кюфтенца с порция ориз и лапад. ...
Полят лапад
Полят лапад
4
градуса. Извадете и оставете да се охлади. Смесете киселото мляко с чесъна и щипка сол и покрийте готовия лапад. В олио запържете за секунди...
Пържена пъстърва с пържени картофи
Пържена пъстърва с пържени картофи
. Изпържва се в сгорещена мазнина, предварително оваляна в брашно. За гарнитурата картофите се обелват, нарязват и пържат в олио. Рибата ...
Пържен кадаиф
Пържен кадаиф
1
Кадаифът се разкъсва на дребно. разбърква се с разбитите яйца и от него с лъжица се пуска в масло, което е силно сгорещено. Пържи се до...
Пържен банан
Пържен банан
Всички съставки за тестото разбийте добре и оставете да почине настрана. Бананите разполовете или ги нарежете на по-малки парчета по желание...
Пържен пангасиус
Пържен пангасиус
1
объркайте с ръце заедно с малко накълцан копър. Ако искате може да добавите и накълцан чесън на вкус. Загрейте мазнина за пържене и поръсете в ...
Пържен боб
Пържен боб
Запържваме лука в олиото до златисто. Добавяме доматите консерва и ги оставяме за около 5 минути докато омекнат. Прибавям червения пипер и...
Пържен барбун
Пържен барбун
лимон. Бялото месо на барбуна е с дискретен морски сладък аромат и леко сладникав вкус. Принципно се приготвя печен на скара, но и пържен е много...
Пържен ватус
Пържен ватус
. Загряваме в тигана олиото и пържим за около 2 минути. След като е готова поставяме върху кухненска хартия, за да може да попие мазнината от ...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: