Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържоли съв Винен Сос и Гъбки на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Ако искате да има повече сос, просто прибавете малко вода.
Овкусете със сол и черен пипер, добавете индийско орехче и кимион....

2

2

Добавя се виното, солта и черният пипер, сосът се оставя още 1 минута на котлона и се сваля....

Добавете доматите и варете, докато сосът се посгъсти.
Прибавете ригана и сметаната и разбъркайте....

2

Добър апетит с тези крехки пилешки пържоли на фурна с вкусен сос!...

Налейте червеното вино, добавете кетчупа и запърженото месо. Варете около 45 минути, като през 15 минути трябва да обръщате месото....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: