Gotvach.bg»Избрани Колекции»Руски Пироги
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се олиото и прясното мляко и се разбърква добре.
Брашното се смесва с бакпулвера и се добавя към яйчената...

След изпичане се оставя да се охлади, маха се рингът и отгоре пирогът се намазва със сладко по избор или шоколад, в моя случай - сладко от боровинки...

Пирогът се пече 40 минути на 180 градуса. Внимателно се вади от формата и се поръсва с пудра захар....

Зелето се нарязва на ситно, посолява се и се сварява 10 минути. Отцежда се и се запържва до омекване, без обаче да става златисто.
След като изстине...

Пирогът се украсява с капки разтопен шоколад и се поръсва с пудра захар....

Охлажда пирога се и се посипва с пудра захар и канела.
Източник: Руска кухня...

Крушите се обелват, нарязват се на тънки резенчета. Добавят се захарта, малините и канелата и всичко се разбърква.
Маслото се нарязва на ситно...

Отгоре се разпределят нарязаните на тънки резени ябълки и пирогът се пече 50 минути на 180 градуса....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: