Свински Гърди с Кост

Прегледай всички 74 подбрани съвети за свински гърди с кост в Готвач.бг.
Телешки гърди с кост в гърнеТелешки гърди с кост в гърнеТелешките гърди се нарязват на порции, подправят се с черен пипер и сол, оставят се за около 15-20 минути....
Крехки свински гърди без кост със зеленчуциКрехки свински гърди без кост със зеленчуциНарязваме свинските гърди, ако не сме ги взели нарязани на парчета, овкусяваме ги със подправките....
Свински гърди без кост със зеленчуци в гювечСвински гърди без кост със зеленчуци в гювечВърху тях поставяме свински гърди без кост и отново останалите зеленчуци....
Печени свински гърди с кост и червено виноПечени свински гърди с кост и червено виноИзмиваме си свинските гърди с кост, подсушаваме и след това овалваме в сместа. Оставяме на страна, за да поеме ароматите....
Пълнени свински гърдиПълнени свински гърдиС нож правим внимателно отвор на гърдите за да се оформи джобче. Приготвяме плънката от ориза, лука и магданоза....
Зеле със свински гърди и свинска масЗеле със свински гърди и свинска масСвинските гърди овкусяваме с много малко сол и черен пипер, не много, защото зелето също е солено....
Свински врат без кост на фурнаСвински врат без кост на фурнаВсяко парче месо се поръсва със сол и черен пипер и се нарежда в тавичка. Загрява се олио и задушаваме ситно нарязан лук, настръган морков и гъби....
Бавно печени свински гърдиБавно печени свински гърдиПриятен апетит с бавно печените свински гърди!...
Свински гърди на жарСвински гърди на жарМесото се нарязва на тънки, дълги парчета. В купа се смесват сухите стрити и смлени подправки - кимионът, кориандърът, черният пипер, чесънът, риганът...
Свински гърди с оризСвински гърди с оризНарежете свинските гърди на парчета и ги сложете да се варят за 1 час....
Свински гърди с картофиСвински гърди с картофиПочистете и измийте картофите и лука. Нарежете ги на едри полумесеци. Сложете ги в тава, полейте със зехтина, поръсете с мащерка, сол, черен и червен...
Чорба със свински гърдиЧорба със свински гърдиПърво се сваряват гърдите за около 40 мин. След това се запържва ситно нарязаният лук в сгорещено олио. Добавя се към гърдите....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: