Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Джолани с Кисело Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете киселото зеле. Смесете го с олиото и червения пипер. Поставете го на дъното на глинения съд....

Киселото зеле се нарязва на дребно и се слага върху свинските опашки....

Хапнахме си супа с кисело зеле и свински мръвчици с кеф с греяна ракия!...

2

Свинският джолан с кисело зеле в гювеч е много вкусен.
Източник: Николинка Петрова от Кулинарна мрежа...

Добавя се нарязаното кисело зеле и то се запържва до полуготовност....

Измиваме с вода киселото зеле, нарязваме го на кубове и го прибавяме към месото....

Уникално вкусно с домашна гозба :)
Свинските ребра, наденица и кисело зеле в гювеч се поднасят топли....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: