Свинско с Ориз по Китайски

Открий всички 74 авторски предложения относно свинско с ориз по китайски в Готвач.бг.
Ориз със свинско по китайскиОриз със свинско по китайскиКогато водата от ориза се изпари, го мятаме в тигана при зеленчуците. Добавяме и кубчето бульон. Пържим до готовност на ориза....
Свинско с ориз по китайскиСвинско с ориз по китайскиСвинското нарежете на парчета и сложете да се свари. Отцедете го добре и го сложете хубаво да се запържи в тиган със сгорещена мазнина....
Свинско по китайскиСвинско по китайскиКълцаме свинското на възможно най-малки късчета и ги запържваме....
Свинско с ориз и китайско зелеСвинско с ориз и китайско зелеОризът се измива хубаво до бистра вода и се вари с около 2.5 к.ч. вода, за да остане малко по-стегнат по възможност....
Свинско с ориз и тиквички по китайскиСвинско с ориз и тиквички по китайскиНарязваме тиквичката на дребни кубчета и добавяме към месото, разбъркваме и накрая добавяме предварително сварения и отцеден ориз, при които сме добавили...
Ориз по китайскиОриз по китайскиОризът се сварява на пара....
Лесен китайски оризЛесен китайски оризПравилото е, че съотношението ориз-вода трябва да е 1 към 3, но всеки сорт ориз е индивидуален....
Зеленчуков ориз по китайскиЗеленчуков ориз по китайскиИ когато са леко зачервени, добавяме сварения ориз, добавяме още мазнина и пържим до пълна готовност на ориза....
Пържен ориз по китайскиПържен ориз по китайскиКъм ориза се прибавят ситно нарязаното месо и 1 ч.л. вегета (или натриев глутамат) Яйцата се разбиват и с тях се залива оризът....
Китайски ориз по кантонскиКитайски ориз по кантонскиСварете ориза в 5 чаши вряща подсолена вода. Отцедете го и го оставете да изстине....
Свински ребърца по китайскиСвински ребърца по китайскиВ случая използвах за гарнитура готов китайски микс от зеленчуци с варен ориз....
Свинско със зеленчуци по китайскиСвинско със зеленчуци по китайскиСвинското месо нарежете на парчета, след това ги нарежете на ленти с приблизително еднаква големина....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: