gotvach.bg»Избрани Колекции»Селски Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Селски Тутманик

Открий всички 24 подбрани съвети относно селски тутманик в Готвач.бг.
Селски тутманикСелски тутманикЗамесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...
Невероятен селски тутманикНевероятен селски тутманикТутманика се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се за около 35-40 минути....
Навит тутманик по селскиНавит тутманик по селскиТопъл или студен, този тутманик е много вкусен, пухкав и ароматен! Навитият тутманик по селски е готов....
Селски тутманик с масСелски тутманик с масСелският тутманик с мас е готов....
Рязан тутманикРязан тутманикСлед като извадите тутманика, напръскайте с вода и покрийте с кърпа. Рязаният тутманик е готов....
Пъстър тутманикПъстър тутманикПъстрият тутманик е готов....
Лимецов ТутманикЛимецов ТутманикОтгоре витият тутманик се полива с олио. Пече се 60 мин лимецовият тутманик в предварително загрята фурна на 160 градуса....
Тутманик БалканджийскиТутманик БалканджийскиТози невероятно вкусен тутманик е изключително популярен в балканджийския регион около София, и по-точно в с....
Усукан тутманикУсукан тутманикУсуканият тутманик се пече до готовност....
Кашкавален тутманикКашкавален тутманикКашкаваленият тутманик е готов....
Добруджански тутманикДобруджански тутманикИзвадете изпечения Добруджански тутманик, напръскайте със студена вода и го покрийте с чиста кърпа....
Бабиният тутманикБабиният тутманикКакто баба казваше, за да е пухкав истинският тутманик, трябва да втаса 3 пъти. Да ви е сладко!...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 2
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: