Селски Тутманик

Открий всички 24 подбрани съвети относно селски тутманик в Готвач.бг.
Селски тутманикСелски тутманикЗамесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...
Невероятен селски тутманикНевероятен селски тутманикТутманика се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се за около 35-40 минути....
Селски тутманик с масСелски тутманик с масСелският тутманик с мас е готов....
Навит тутманик по селскиНавит тутманик по селскиТопъл или студен, този тутманик е много вкусен, пухкав и ароматен! Добър апетит!...
Старовремски тутманикСтаровремски тутманикНарежете тутманика на квадрати. Полейте с останалото, разтопено краве масло и печете старовремския тутманик на умерена фурна до готовност....
Царски тутманикЦарски тутманикТутманикът става като памук, с хрупкава коричка, много сирене и аромат на масло. Царският тутманик е невероятен....
Тутманик МилетоТутманик МилетоТози пухкав тутманик си се надува и става много хубав на вид....
Малък тутманикМалък тутманикМалкият тутманик е готов....
Ретро ТутманикРетро ТутманикЗагряваме фурната на 180 градуса и слагаме ретро тутманика да се пече около 10 минути....
Надиплен тутманикНадиплен тутманикРазбийте жълтъка с 2 с.л. прясно мляко и с помощта на четка намажете тутманика....
Черновръшки тутманикЧерновръшки тутманикОтново изчакайте тутманика да бухне и втаса втори път- около 40-50 минути. 7....
Вързан ТутманикВързан ТутманикВтасването зависи от температурата на помещението или мястото, където се оставя тутманикът....

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: