Селски тутманик

Селски тутманик

1

Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...

1

Селски Тутманик

Открий всички 28 подбрани съвети относно селски тутманик в Готвач.бг.
Навит тутманик по селски

Навит тутманик по селски

15 минути. Топъл или студен, този тутманик е много вкусен, пухкав и ароматен! Добър апетит!...

Невероятен селски тутманик

Невероятен селски тутманик

един жълтък, които е разбит със малко вода и олио. Тутманика се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се за около 35-40 минути....

Селски тутманик с мас

Селски тутманик с мас

, усукваме и завъртаме на охлювче. Така, докато се напълни избраната от вас тава. Ако ви остане плънка и мас, ги смесете и намажете тутманика...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Тутманик Душичка

Тутманик Душичка

2

. Разбийте третото яйце и намажете тутманика отгоре. Поръсете със сусам и сложете тавата в загрята фурна. Изпечете на 180-200 градуса до готовност....

Вързан Тутманик

Вързан Тутманик

температурата на помещението или мястото, където се оставя тутманикът. След като вече тавата е изпълнена от повторно втасалия тутманик...

Черновръшки тутманик

Черновръшки тутманик

3

като извадите тутманика от фурната го оставете да се поохлади върху решетка. Може да консумирате черновръшкия тутманик и леко топъл, разкошен е! Добър апетит!...

Тутманик Облак

Тутманик Облак

Пресяваме брашното в купа и го смесваме със солта. Начупваме маята директно в киселото мляко и добавяме оцета и захарта. Разбиваме яйцата и ги...

Царски тутманик

Царски тутманик

3

алуминиево фолио. Извадете изпечения тутманик и оставете да се охлади леко върху метална скара. Тутманикът става като памук, с хрупкава коричка...

Тутманик Карниера

Тутманик Карниера

10

студена фурна, която включвам на 180 градуса. Тутманикът се изпича за около 40 минути. Сервира се топъл с айран....

Красив тутманик

Красив тутманик

1

приготвената плънка / яйца и сирене/ и се усуква тестото на осморка и се прегъва на две. Поръсва се със сусама и слънчогледовите семки. Пече тутманика се на 150 градуса около 35 минути....

3.3
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка: