Скумрия с Доматен Сос и Грах

Разгледай всички 74 авторски предложения относно скумрия с доматен сос и грах в Готвач.бг.
Скумрия с доматен сосСкумрия с доматен сосИзсипва се и консервата грах. Краставичките се нарязват на кръгчета и се добавят към рибата....
Скумрия в доматен сосСкумрия в доматен сосСкумрията се залива с доматения сос и се запича за 15 мин. във фурната....
Скумрия в доматен сос с грах и кисели краставичкиСкумрия в доматен сос с грах и кисели краставичкиКиселите краставички се режат на малки кубчета и заедно с граха се добавят към соса....
Скумрия с Домати и ГрахСкумрия с Домати и ГрахВ тава постиламе сварения грах, чесън и изсипваме доматите. Подправяме със сол, черен пипер и олиото....
Домашен доматен сосДомашен доматен сосПасирайте консервираните домати и нарязаните пресни домати....
Печена скумрия с доматен сосПечена скумрия с доматен сосПосоляват се и се заливат с доматен сос. Добавят се подправките и се поръсва с олиото....
Скумрия в пикантен доматен сосСкумрия в пикантен доматен сосСервирайте по две шайби скумрия в порция, полети обилно със сос и нарязан магданоз....
Веяна скумрия с пикантен доматен сосВеяна скумрия с пикантен доматен сосЗа целта е необходимо да си набавим прясна или охладена скумрия....
Скумрия на фурна с доматен сосСкумрия на фурна с доматен сосПочистете скумриите, натъркайте ги със сол и ги залейте с изцедения от лимоните сок. Оставете да престоят така за 30 минути на хладно. Загрейте...
Скумрия с магданоз и доматен сосСкумрия с магданоз и доматен сосИзчистват се рибите и се измиват в течаща вода, посоляват се и се нареждат в тавичка, след което се наръсват със ситно нарязан магданоз, заливат се...
Скумрия с доматен сос на фурнаСкумрия с доматен сос на фурнаСложете почистените скумрии в намазнена тава и ги залейте със соса. Увийте тавата с фолио и сложете така да се пече за 25 минути....
Филе от скумрия с доматен сосФиле от скумрия с доматен сосСервирайте скумрията с доматен сос в чиния заедно със соса....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: