Сурови Яйца

Прегледай всички 74 избрани предложения относно сурови яйца в Готвач.бг.
Защо да ядем сурови яйца?Защо да ядем сурови яйца?Обикновено при ядене на сурови яйца всякакви случаи на алергия към яйца ще изчезнат....
Учени направиха сварено яйце отново суровоУчени направиха сварено яйце отново суровоУчените са успели да превърнат твърдо свареното яйце в сурово, като са разтворили протеините с помощта на органичното съединение урея....
Мързеливо тирамису без сурови яйцаМързеливо тирамису без сурови яйцаРазбийте сладкарската сметана на гъст крем. Добавете маскарпонето и продължете да разбивате до хомогенност. Потопете бишкотите в чашата с нес...
Печени или сурови ядки?Печени или сурови ядки?Е, не всеки ги обича сурови, обаче....
Сурови барчетаСурови барчетаВ блендер смелете всички съставки. Получава се гъста смес. На парче фолио за свежо съхранение разстелете сместа. Покрийте с още едно парче фолио...
Сурови бонбониСурови бонбониСтафидите и аронията се оставят да престоят поне 5-6 часа в рома. Хубаво е да не прекалявате с количеството арония, защото има много специфичен...
Сурови бисквиткиСурови бисквиткиОрехите са слагат в кухненския робот и се смилат. След това се прибавят смокините и канелата и отново се пуска робота. Разбъркват се, докато се...
Семките са по-полезни суровиСемките са по-полезни суровиКогато купувате тиквени или слънчогледови семки, избирайте ги сурови, като внимавайте да не са влажни, нито пък напукани....
ЯйцаЯйцаяйца са почти два пъти повече абсорбирани, отколкото тези в белтъка на суровите яйца....
За колко време се разваля сурово яйце?За колко време се разваля сурово яйце?Ще разпознаете пресните сурови яйца по това че са по-тежки, докато старите са по-леки....
Кулинарен учебник: Приготвяне на сурови туршииКулинарен учебник: Приготвяне на сурови туршииТуршиите могат да бъдат приготвени от цели или нарязани, от сурови или попарени, от опечени или изпържени зеленчуци....
Как да консумирате сурови храни правилноКак да консумирате сурови храни правилнопаразитите и вредните бактерии, които се съдържат в хратите - ешерихия коли в говеждото месо, кампилобактерия в пилешкото, салмонелата в яйцата...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 4
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: