Телешко с Манатарки

Прегледай всички 74 авторски предложения за телешко с манатарки в Готвач.бг.
Телешки опашки с манатаркиТелешки опашки с манатаркиСлед като се сварят се отцеждат от бульона и се редят в тавичка, в която слагате и нарязаните манатарки, стръкчетата стрит розмарин, кравето масло...
Телешки стек с манатаркиТелешки стек с манатаркиИзпечете маринованите телешки стекове на скара равномерно от двете страни....
Телешо със сос от манатаркиТелешо със сос от манатаркиТелешкото месо се изважда от фурната и се слага в тигана със соса за по-добро овкусяване....
Телешко с манатарки и сушени доматиТелешко с манатарки и сушени доматиСипва се 100 мл вода или телешки бульон и подправките и се оставя да къкри на бавен огън, докато месото се сготви....
Домашни равиоли с телешка кайма и манатаркиДомашни равиоли с телешка кайма и манатаркиМашинка за приготвяне на домашна паста. Сушените гъби се поставят в хладка вода около 15-20 минути, за да омекнат. Брашното се изсипва на плоска...
Пържени манатаркиПържени манатаркиПържените манатарки са супер мезе!...
Панирани манатаркиПанирани манатаркиПочистете гъбите и ги нарежете на филии с дебелина около 1 см. Посолете ги и ги поръсете с малко черен пипер. В отделен съд смесете брашното, виното...
Стерилизирани манатаркиСтерилизирани манатаркиТака приготвените стерилизирани манатарки имат голяма трайност....
Манатарки с оризМанатарки с оризПочистете добре манатарките и ги нарежете на филийки. Оризът измийте и отцедете....
Стерилизирани бланширани манатаркиСтерилизирани бланширани манатаркиВ буркани се слагат нарязаните манатарки, нарязаните моркови, магданоз, черен пипер, по 1 к.л. сол и се долива вода....
Чорба с манатаркиЧорба с манатаркиНакиснете манатарките в 1 ч.ч. гореща вода за 15 минути. Задушете лука в маслото и малко сол....
Манатарки по италианскиМанатарки по италианскиПочистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото. В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: