Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нареждаме стръковете джоджен цели около месото и оставаме да престои така около час....

Лукът, джодженът и магданозът се задушават в малко олио, прибавят се и нарязаните дреболии, разбърква се и се прибавя и една чашка ориз....

Изсипваме го в оризоварката, прибавяме към него джоджена, шарлана и хималайската сол. Разбъркваме и изсипваме пропорцията вода....

Последователно се прибавя джоджен, киноа и царевичното брашно.
Врящата смес се разбърква добре в продължение на минимум една минута....

2

11

Ако ви остане месо от печеното агнешко по тракийски, може да го превърнете в агнешка курбан чорба....

След като мине 1 час махнете фолиото и печете за още час.
Вкусното мариновано агнешко печено е готово....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: