Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Доопечете месото на слаба фурна и поднесете с топла гарнитура, като ориз, картофи и др....

Лукът, джодженът и магданозът се задушават в малко олио, прибавят се и нарязаните дреболии, разбърква се и се прибавя и една чашка ориз....

Когато месото е наполовина опечено се прибавя ориза, върху който се нареждат домати на шайби и се оставя да се допече....

Печете в загрята фурна на 190 градуса до готовност. Извадете, охладете и поднесете.
Агнешкото в гювеч с ориз е много вкусно....

Добавя се оризът.
Наливат се 4 ч.ч. бульон и всичко заедно с месото се прехвърля в тавичка....

2

Измиваме ориз и него прибавяме при лука, като ги посоляваме.
Всичко това изсипваме в тенджерата при месото....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: