Gotvach.bg»Избрани Колекции»Арабски Питки с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арабски Питки с Кайма

Арабски Питки с Кайма

Разгледай всички 12 избрани предложения относно арабски питки с кайма в Gotvach.bg.
Пълнени Арабски Питки с КаймаПълнени Арабски Питки с КаймаПълнените Арабски Питки с Кайма са много вкусни....
Арабски питкиАрабски питки
Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен)....
Лесни арабски питкиЛесни арабски питки
Арабските питки се пекат в загрята фурна на 200 °C за 10-15 минути, докато се подуят и леко зачервят. Лесните арабски питки са готови....
Пълнозърнести арабски питкиПълнозърнести арабски питки
От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си). Разпределете...
Черни арабски питкиЧерни арабски питки
Готовите питки се поръсват с вода и се завиват с кърпа....
Безглутенови арабски питкиБезглутенови арабски питки
Сервираме безглутеновите арабски питки топли с гарнитура по избор. Добър апетит, много са вкусни!...
Меки арабски питкиМеки арабски питки
Изваждаме арабските питки с дървена шпатула в чиния. Плоският хляб се покрива с кърпа да са меки. Хапваме тези меки арабски питки за обяд!...
Бързи Арабски ПиткиБързи Арабски Питки
Ако искате да ги ползвате като питки за дюнер, ги разточете малко по-дебели и не ги печете много....
Лимецови арабски питкиЛимецови арабски питки
След като се изпекат, се изваждат от хартията за печене, слагат в тава и се покриват с кърпа, за са омекнат лимецови арабски питки....
Арабски питки тип палачинкаАрабски питки тип палачинка
Арабски питки тип палачинка могат да се ползват за много неща....
Чипс от арабски питкиЧипс от арабски питки
Питките се намазват със сместа с чесъна, поръсват се с кашкавал и с копър....
Арабски питки на скараАрабски питки на скара
2
Всяка питка се пече около 3 минути. Изпечените арабски питки може да намажете с масло по желание....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: