Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнени Арабски Питки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнени Арабски Питки

Пълнени Арабски Питки

Открий всички 21 подбрани съвети относно пълнени арабски питки в Gotvach.bg.
Пълнени питки (Бохча)Пълнени питки (Бохча)Сервирайте пълнените питки с гарнитура по избор. Пълнените питки (Бохча) са готови....
Запеканка от пълнени арабски питкиЗапеканка от пълнени арабски питки
Запеканка от пълнени арабски питки ще ви изненада приятно с вкусовите си качества. Първо се приготвя плънката за арабските питки....
Пълнени Арабски Питки с КаймаПълнени Арабски Питки с Кайма
Пълнените Арабски Питки с Кайма са много вкусни....
Бохча с пилешко месоБохча с пилешко месо
Сервираме бохчата с пилешко месо със салата за гарнитура по избор....
Арабски питкиАрабски питки
Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен)....
Домашни арабски питки пълнени със сирена и лукДомашни арабски питки пълнени със сирена и лук
1
Изваждаме питките върху решетка, начупват се на парчета и хапваме с кеф. Страхотен вкус!...
Бохча с кисело зеле (Зелник)Бохча с кисело зеле (Зелник)
Завиваме плънката с висящите краища като бохча, отгоре намажете с разтопено масло....
Бохча с Кори за БаницаБохча с Кори за Баница
Бохчата с Кори за Баница е готова....
Безглутенови арабски питкиБезглутенови арабски питки
Сервираме безглутеновите арабски питки топли с гарнитура по избор. Добър апетит, много са вкусни!...
Пълнозърнести арабски питкиПълнозърнести арабски питки
От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си). Разпределете...
Бързи Арабски ПиткиБързи Арабски Питки
Ако искате да ги ползвате като питки за дюнер, ги разточете малко по-дебели и не ги печете много....
Меки арабски питкиМеки арабски питки
Изваждаме арабските питки с дървена шпатула в чиния. Плоският хляб се покрива с кърпа да са меки. Хапваме тези меки арабски питки за обяд!...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: