Gotvach.bg»Избрани Колекции»Арабски Питки с Пълнеж
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арабски Питки с Пълнеж

Арабски Питки с Пълнеж

Разгледай всички 23 авторски предложения за арабски питки с пълнеж в Gotvach.bg.
Арабски Питки с Вкусен ПълнежАрабски Питки с Вкусен ПълнежПитките изпържете в намазан със зехтин грил тиган, като се обръщат и от двете страни....
Запеканка от пълнени арабски питкиЗапеканка от пълнени арабски питки
Запеканка от пълнени арабски питки ще ви изненада приятно с вкусовите си качества. Първо се приготвя плънката за арабските питки....
Пълнени Арабски Питки с КаймаПълнени Арабски Питки с Кайма
Пълнените Арабски Питки с Кайма са много вкусни....
Арабски питкиАрабски питки
Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен)....
Арабски хлебчетаАрабски хлебчета
Преди поднасяне изчакваме да изстинат леко и консумираме под формата на сандвич, разполовявайки надлъжно хлебчето и пълнейки го с различни плънки...
Лимецови арабски питкиЛимецови арабски питки
След като се изпекат, се изваждат от хартията за печене, слагат в тава и се покриват с кърпа, за са омекнат лимецови арабски питки....
Лесни арабски питкиЛесни арабски питки
Арабските питки се пекат в загрята фурна на 200 °C за 10-15 минути, докато се подуят и леко зачервят. Лесните арабски питки са готови....
Безглутенови арабски питкиБезглутенови арабски питки
Това е моята версия за арабски питки без глутен. В купа се смесват двата вида брашно оризово и брашното от елда....
Меки арабски питкиМеки арабски питки
Изваждаме арабските питки с дървена шпатула в чиния. Плоският хляб се покрива с кърпа да са меки. Хапваме тези меки арабски питки за обяд!...
Бързи Арабски ПиткиБързи Арабски Питки
Ако искате да ги ползвате като питки за дюнер, ги разточете малко по-дебели и не ги печете много....
Черни арабски питкиЧерни арабски питки
Готовите питки се поръсват с вода и се завиват с кърпа....
Пълнозърнести арабски питкиПълнозърнести арабски питки
От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си). Разпределете...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: