Gotvach.bg»Избрани Колекции»Арабски Питки с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арабски питки
Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен)....
Безглутенови арабски питки
Сервираме безглутеновите арабски питки топли с гарнитура по избор.
Добър апетит, много са вкусни!...
Пълнозърнести арабски питки
От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си).
Разпределете...
Бързи Арабски Питки
Ако искате да ги ползвате като питки за дюнер, ги разточете малко по-дебели и не ги печете много....
Меки арабски питки
Изваждаме арабските питки с дървена шпатула в чиния.
Плоският хляб се покрива с кърпа да са меки.
Хапваме тези меки арабски питки за обяд!...
Лимецови арабски питки
След като се изпекат, се изваждат от хартията за печене, слагат в тава и се покриват с кърпа, за са омекнат лимецови арабски питки....
Лесни арабски питки
Арабските питки се пекат в загрята фурна на 200 °C за 10-15 минути, докато се подуят и леко зачервят.
Лесните арабски питки са готови....
Арабски питки за дюнерГорещите дюнер питки покрийте с влажна памучна кърпа.
Съхранявайте арабските питки за дюнер в найлонов плик след пълното им охлаждане....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: