Gotvach.bg»Избрани Колекции»Арабски Питки с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арабски Питки с Кайма

Арабски Питки с Кайма

Разгледай всички 12 избрани предложения относно арабски питки с кайма в Gotvach.bg.
Пълнени Арабски Питки с КаймаПълнени Арабски Питки с КаймаПълнените Арабски Питки с Кайма са много вкусни....
Арабски питкиАрабски питки
Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен)....
Безглутенови арабски питкиБезглутенови арабски питки
Сервираме безглутеновите арабски питки топли с гарнитура по избор. Добър апетит, много са вкусни!...
Пълнозърнести арабски питкиПълнозърнести арабски питки
От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си). Разпределете...
Бързи Арабски ПиткиБързи Арабски Питки
Ако искате да ги ползвате като питки за дюнер, ги разточете малко по-дебели и не ги печете много....
Меки арабски питкиМеки арабски питки
Изваждаме арабските питки с дървена шпатула в чиния. Плоският хляб се покрива с кърпа да са меки. Хапваме тези меки арабски питки за обяд!...
Лимецови арабски питкиЛимецови арабски питки
След като се изпекат, се изваждат от хартията за печене, слагат в тава и се покриват с кърпа, за са омекнат лимецови арабски питки....
Лесни арабски питкиЛесни арабски питки
Арабските питки се пекат в загрята фурна на 200 °C за 10-15 минути, докато се подуят и леко зачервят. Лесните арабски питки са готови....
Черни арабски питкиЧерни арабски питки
Готовите питки се поръсват с вода и се завиват с кърпа....
Арабски питки за дюнерАрабски питки за дюнер
2
Горещите дюнер питки покрийте с влажна памучна кърпа. Съхранявайте арабските питки за дюнер в найлонов плик след пълното им охлаждане....
Сандвичи с арабски питкиСандвичи с арабски питки
Поднася се сандвичи с арабски питки с резенчета домати....
Баница с Арабски ПиткиБаница с Арабски Питки
Баницата с Арабски Питки е много вкусна....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: