Gotvach.bg»Избрани Колекции»Арабски Питки без мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арабски Питки без мая

Арабски Питки без мая

Прегледай всички 12 избрани предложения относно арабски питки без мая в Gotvach.bg.
Арабски питки с маяАрабски питки с маяМного сполучливи арабските питки, подходящи за направата на домашен дюнер, които свършиха веднага след като поднесох на близките си....
Питки без маяПитки без мая
Разбиват се 2 яйца заедно с маргарина, който предварително се оставя при стайна температура да омекне. После се добавят олио, кисело мляко, сол и...
Лесни питки без маяЛесни питки без мая
Лесни, бързи и вкусни питки без мая! Добър апетит!...
Бързи пълнозърнести питки без маяБързи пълнозърнести питки без мая
Изваждаме пълнозърнести питки без мая да се охладят, може да хапнете по всяко време на деня! Добър апетит!...
Арабски питкиАрабски питки
Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен)....
Лимецови арабски питкиЛимецови арабски питки
След като се изпекат, се изваждат от хартията за печене, слагат в тава и се покриват с кърпа, за са омекнат лимецови арабски питки....
Лесни арабски питкиЛесни арабски питки
Арабските питки се пекат в загрята фурна на 200 °C за 10-15 минути, докато се подуят и леко зачервят. Лесните арабски питки са готови....
Черни арабски питкиЧерни арабски питки
Готовите питки се поръсват с вода и се завиват с кърпа....
Пълнозърнести арабски питкиПълнозърнести арабски питки
От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си). Разпределете...
Безглутенови арабски питкиБезглутенови арабски питки
Това е моята версия за арабски питки без глутен. В купа се смесват двата вида брашно оризово и брашното от елда....
Меки арабски питкиМеки арабски питки
Изваждаме арабските питки с дървена шпатула в чиния. Плоският хляб се покрива с кърпа да са меки. Хапваме тези меки арабски питки за обяд!...
Бързи Арабски ПиткиБързи Арабски Питки
Ако искате да ги ползвате като питки за дюнер, ги разточете малко по-дебели и не ги печете много....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
51
45
30
22
10
Дай твоята оценка: