Gotvach.bg»Избрани Колекции»Селска Пита без мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селска Пита без мая

Селска Пита без мая

Разгледай всички 23 подбрани съвети относно селска пита без мая в Gotvach.bg.
Пита без маяПита без маяГотовата питка без мая напръскайте с малко вода и завийте с кърпа да се запари. При поднасяне може да поръсите с шарена сол. Страхотна питка!...
Домашна селска питка БЕЗ маяДомашна селска питка БЕЗ мая
3
Домашната селска питка БЕЗ мая е много сполучлива....
Питки без маяПитки без мая
Разбиват се 2 яйца заедно с маргарина, който предварително се оставя при стайна температура да омекне. После се добавят олио, кисело мляко, сол и...
Лесни питки без маяЛесни питки без мая
Лесни, бързи и вкусни питки без мая! Добър апетит!...
Бързи пълнозърнести питки без маяБързи пълнозърнести питки без мая
Изваждаме пълнозърнести питки без мая да се охладят, може да хапнете по всяко време на деня! Добър апетит!...
Блини без маяБлини без мая
Блините без мая са готови....
Понички без маяПонички без мая
Готовите понички без мая сложете в купа със салфетка или хартиена кърпа, за да попият излишната мазнина, след което ги оваляйте в пудрата захар, смесена...
Тутманик без маяТутманик без мая
Печем тутманика без мая на 200 градуса, без вентилатор докато тутманика придобие златист цвят....
Мекици без маяМекици без мая
2
Разбийте киселото мляко с яйцата, содата и водата и добавете сместа към пресятото със солта брашно. Замесете тесто, което трябва да стане мекичко...
Сладка пита с маяСладка пита с мая
1
Разтворете маята в топличкото прясно мляко със захарта и оставете да се активизира. Пресейте брашното и добавете в средата му маята, 2 яйца + 1 белтък...
Ябълкова пита с маяЯбълкова пита с мая
Извадете готовата ябълкова пита с мая от фурната и още топла поръсете с пудра захар. Охладете на решетка и след това нарежете....
Обикновени пърленки без маяОбикновени пърленки без мая
7
Разточваме си обли питки, немного дебели и загряваме котлона, като мажем тигана....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
52
47
30
21
10
Дай твоята оценка: