Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сипете виното и кипнете смесете, добавете патешкото и подправките, покрийте и задушете за 40 минути....

1

2

Оставете да къкри киселото зеле с патешко и гъби, покрито на тих огън, за 30 минути....

В тиган сипваме зехтина и запържваме патешките гърди.
Обелваме лука и го нарязваме на ситно.
След като са готови гърдите, премахваме и в мазнината...

Измиваме патешките маншони, почистваме от перата и заливаме с вода (2 л). Варим, докато месото омекне. Изваждаме сварените маншони от бульона и към...

1

Наливаме 1-2 л вода и добавяме патешкото месо.
Като се посвари, прибавяме замразен зелен фасул, сол, сминдух, черен пипер и риган....

Отгоре се нарежда предварително свареното в около 1 литър вода, патешко месо, за 1 час, посолява се на вкус....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: