Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Моето пиле по градинарски с елдаМиксът за Пиле по градинарски се разтваря в 700 мл студена вода, както е описано на опаковката....
Руски БоршПо желание готовият Борш се застройва със сметана или яйце и лимонов сок, което е по руски тертип.
Лично аз не го правя, въпрос на вкус!...
2
Вкусен БоршПокриваме вкусния Борш с капак и готвим за около 10 минути.
Сервираме със сметана и поръсен пресен магданоз вкусен Борш....
1
Украински БоршВ голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон.
Добавя...
3
Супа БоршОставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз.
Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....
4
Литовски борш
Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета.
Добавят...
Московски борш
Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката.
Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в мазнината...
Постен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода.
След кипването добавете...
Говежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Молдовски борш
Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко или сметана във всяка порция борш.
P.S....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: