Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Борш по Градинарски

Борш по Градинарски

Открий всички 23 избрани предложения за борш по градинарски в Gotvach.bg.
Моето пиле по градинарски с елдаМоето пиле по градинарски с елдаМиксът за Пиле по градинарски се разтваря в 700 мл студена вода, както е описано на опаковката....
Руски БоршРуски Борш
2
По желание готовият Борш се застройва със сметана или яйце и лимонов сок, което е по руски тертип. Лично аз не го правя, въпрос на вкус!...
Вкусен БоршВкусен Борш
1
Покриваме вкусния Борш с капак и готвим за около 10 минути. Сервираме със сметана и поръсен пресен магданоз вкусен Борш....
Украински БоршУкраински Борш
3
В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон. Добавя...
Супа БоршСупа Борш
4
Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз. Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....
Литовски боршЛитовски борш
Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета. Добавят...
Унгарски боршУнгарски борш
Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Московски боршМосковски борш
Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката. Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в мазнината...
Постен боршПостен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването добавете...
Говежди боршГовежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Манастирски БоршМанастирски Борш
Разбърквайте по-малко, за да не се закачват зеленчуците на дъното....
Молдовски боршМолдовски борш
Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко или сметана във всяка порция борш. P.S....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: