Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз Козунак

Бърз Козунак

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно бърз козунак в Gotvach.bg.
Козунак с касисКозунак с касисАко искаш да приготвиш наистина сполучлив козунак, опитай и тези изпитани рецепти за козунак като този козунак на конци или нашия козунак без месене...
Козунак в хлебопекарнаКозунак в хлебопекарна
В купа се слага малко брашно, половината захар, маята и половината прясно мляко, оставя се да втаса. Към сместа се прибавят останалите продукти...
Козунак с кремКозунак с крем
1
Поднесете козунака с крем на празничната трапеза. Да ви е сладко!...
Козунак с бадемиКозунак с бадеми
Козунакът го слагаме в предварително намазана с маргарин форма и го оставяме да втаса втори път....
Козунак с олиоКозунак с олио
3
Бухналите козунаци намазваме с разбито яйце и поръсваме със захар. Поставяме ги в студена фурна и включваме на 120 градуса....
Бърз и лесен козунакБърз и лесен козунак
Оформяме козунака с плънка по желание, след което намазваме с жълтък и поръсваме със захар (ядки) - печем в заграта фурна 150° с вентилатор за 1 час...
Козунак на конциКозунак на конци
8
Сложете козунака да се пече в умерено загряна фурна до готовност. Козунакът на конци е много вкусен....
Козунак по рускиКозунак по руски
Руският козунак се оставя да втаса повторно....
Козунак за ВеликденКозунак за Великден
2
След около 40 мин намазах втасалит козунак с белтък, поръсих със захар, бадеми и по малко от коричките....
Козунак по мъжкиКозунак по мъжки
След това машината се включва на програма за бърз хляб и козунакът се пече около 40 минути, като след първите десетина минути се поръсва с бадеми....
Козунак по трънскиКозунак по трънски
В студеното и сварено мляко се подмесва маята с 1 ч.л. захар и брашно. Оставя се да бухне. Слагаме брашното, пресято и затоплено, добавяме прясното...
Козунак по селскиКозунак по селски
1
Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: