Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

Опитайте тази рецепта за вкусен сладкиш с козунак и ванилов крем и ще искате да си я приготвяте всеки ден, а вашите гости ще бъдат очаровани!...

Още топъл се поръсва предварително навлажнената и кристализирала захар - уникално вкусен козунак.
Бон Апети!...

След второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на топло да втаса...

Оформяме козунака с плънка по желание, след което намазваме с жълтък и поръсваме със захар (ядки) - печем в заграта фурна 150° с вентилатор за 1 час...

1

Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: