Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Лесен Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически Лесен Козунак

Класически Лесен Козунак

Разгледай всички 23 избрани предложения относно класически лесен козунак в Gotvach.bg.
Лесен козунак с НутелаЛесен козунак с НутелаПечете лесния козунак с Нутела в предварително загрята фурна на 170- 180 градуса до готовност....
Лесен Козунак с КвасЛесен Козунак с Квас
Оставя се козунакът за още поне 4-5 часа и когато удвои обема си, е готов за печене. Преди печене се намазва с яйце и поръсва със захар....
Лесен козунак с локумЛесен козунак с локум
1
Активираме маята с половината прясно мляко, 1 с.л. захар и 1 с.л. брашно. Пресяваме брашното и добавяме добре разбитите яйца. Замесваме меко тесто...
Лесен Козунак с Газирана ВодаЛесен Козунак с Газирана Вода
4
Намажете оформения козунак с развито яйце с малко олио и поръсете обилно със захар....
Лесен козунакЛесен козунак
Лесният козунак е готов....
Вкусен и лесен козунак на конциВкусен и лесен козунак на конци
1
На снимка номер 7 може да видите как изглежда тестото за този вкусен, бърз и лесен козунак на конци, преди да започнем да го месим....
Лесен козунак с миксер и без месенеЛесен козунак с миксер и без месене
Тази рецепта за вкусен козунак е лесна, защото е без месене....
Лесен козунак с черешово сладко и локумЛесен козунак с черешово сладко и локум
Активирайте маята в половината от топлото мляко със 1 с.л захар и брашно. Разбийте яйцата със захарта и млякото. Добавете есенциите и течния подсладител...
Лесен плетен козунак за начинаещиЛесен плетен козунак за начинаещи
Може да се наложи поставяне на защитно фолио върху козунака с шоколад. Лесен плетен козунак за начинаещи става пухкав и сладък....
Лесен сплетен козунакЛесен сплетен козунак
1
В топлото мляко активирам маята с 1 с.л. захар и 1 с.л. от брашното. В купа пресявам брашното. Разбивам яйцата с останалата захар и мляко. Добавям...
Лесен козунак (подходящ за начинаещи)Лесен козунак (подходящ за начинаещи)
Лесният козунак (подходящ за начинаещи) е готов....
Козунак с канелаКозунак с канела
Маята се смесва с малко затоплено мляко, малко захар и 2 супени лъжици брашно и се оставя на топло да шупне. В пресятото брашно се прави кладенче...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
51
46
31
22
10
Дай твоята оценка: