Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Лесен Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Оставя се козунакът за още поне 4-5 часа и когато удвои обема си, е готов за печене.
Преди печене се намазва с яйце и поръсва със захар....

4

1

Активирайте маята в половината от топлото мляко със 1 с.л захар и брашно. Разбийте яйцата със захарта и млякото. Добавете есенциите и течния подсладител...

Може да се наложи поставяне на защитно фолио върху козунака с шоколад.
Лесен плетен козунак за начинаещи става пухкав и сладък....

Оформяме козунака с плънка по желание, след което намазваме с жълтък и поръсваме със захар (ядки) - печем в заграта фурна 150° с вентилатор за 1 час...

1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
51
46
31
22
10
Дай твоята оценка: