Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Подправете със сол и черен пипер на Вкус.
Върнете към ориза и мидите.
Гответе мидите с ориз на среден огън до готовност на ориза....

След като е готово ястието, най-апетитните миди с ориз се оставя за 10 минути завити във фолиото, преди да се сервира....

Когато водата заври изсипваме мидите и подправяме с черен пипер.
Готвим докато мидите се отворят и оризът изпълни черупките....

След това се прибавя оризът. Разбърква се хубаво и се прибавят подправките на вкус....

Сложете накълцания на дребно магданоз, олиото, ориза, черния пипер и солта.
Оставете супата да ври десетина минути....

1

3

2

2
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: