Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вратни пържоли на фурнаНа 2 пъти обръщайте пържолите, за да не се изсушат.
Печете вратните пържоли на фурна, докато сосът в тава се сгъсти и се карамелизира....
Руладини от вратни пържоли
Начукваме пържолите и върху всяка поставяме от сместа, увиваме на руло и забождаме с клечка....
Вратни пържоли на сачСложете в него начуканите и овкусени със сол и черен пипер пържоли.
Изпечете до готовност от двете страни и извадете месото....
1
Вратни пържоли с ябълкиПрепоръчвам да използвате зелени кисели ябълки, които се балансират с меда и виното. Горещо ви го препоръчвам :)...
1
Вратни пържоли с гарнитура
Начуканите пържоли премесетете в тава и залейте с малко олио и виното, което трябва да ги покрива поне до половината....
Пържоли с гъби и вино в гювеч
След като пържолите са отвърнали (с целия сос от вино и балсамов оцет), а гъбите и морковите са нарязани, ги добавям в гювеча....
Сос за пържоли с гъби, вино и топено сирене
А може и вече готовите меса да се полеят със соса за пържоли с гъби, вино и топено сирене и да се сервират с гарнитура....
Вратни пържоли с бирена марината
Не препичайте пържолите, за да останат сочни.
Вратните пържоли с бирена марината са много вкусни....
Мариновани вратни пържоли за скара
Увиваме във фолио и оставяме да престооят 12 часа в хладилника, минимум 1 час преди да започнем да печем пържолите, добавяме виното, може би около...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: