Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Всяко вретено се намазва с олио в тавата.
Отгоре на всяко вретено се поръсва галета....

Взимаме едно по едно парчетата месо, слагаме от плънката и завиваме на стегнато руло, като му се придава форма на вретено....

Измийте и подсушете пържолите много добре, с чукче ги начукайте на тънко.
Смесете всички подправки, постилете и намажете фолиото с меда, поръсете...

Начукваме го внимателно, като не използваме силата си, а се стремим да изтъним месото, без да го накъсваме....

1

Щом цялото месо е завито, го стягаме хубаво с фолиото и завързваме двата края с конец. Замразяваме вретеното за час....
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: