Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Посолявате и натрупате вътрешността на пилето с черен пипер.Намазвате обилно с маслото и печете в умерена фурна....

3

10

Измийте филето и го нарежете на пържоли. Посолете и поръсете с черен пипер. Загрейте оребрен тиган и изпечете пържолите от двете страни. В тиган загрейте...

Слагаме го в намазана с масло тавичка и печем до златисто.
Пилето е готово, когато при набождане от него не се отделя розов сок....

Завържете краката на пилето заедно с кухненски конец. Намажете пилето с останалото масло и заедно с лимоните в съд за печене....

Добавете маслото в тигана и щом се разтопи, сложете пилето.
Запържете го от двете страни и тогава върнете отново зеленчуците....

1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: