Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Добавяме охлювите и добавяме сол на вкус. Заливаме с виното и 1 ч.ч. вода и оставяме да заврат....

1

Получават се панирани охлюви се хрупкава панировка.
Изкарват се върху кухненска хартия, за да се отнеме от мазнината....

Добре е да си приготвите всички продукти, тъй като зеленията много бързо „се стопява“, а и охлювите са готови за консумация, така че самото готвене...

Намажете вкусните бутерки с яйце и сложете върху намазнена хартия да се пече 20 минути на 200 °C.
Бутер охлювите с кайма са готови....

Нареждат се върху хартия за печене. Краят се намазва с разбит жълтък и печем в загрята фурна 180°C до готовност около 25-30 минути....

Заливат се сладките охлюви със студен сироп и оставяме да попие поне 2-3 часа....

Оставяме яхнията за 15 минути, отместена от котлона със затворен капак, преди да сервираме.
Градинарската яхния с охлюви е готова....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: