Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Когато тестото втаса, се слага в подходяща тава и пълнозърнестият хляб се пече на 210°C за 10 минути....

Топъл домашен хляб...а ако добавите и една салата от домати...чудно!
Да ви е сладко с този хляб с моркови!...

За приготвянето на този хляб в хлебопекарна изберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна....

2

1

Пресейте брашното с бакпулвера и солта и добавете захарта и джоджена. В кладенче в средата и сипете прясното млякото, яйцата и зехтина.
Разбъркайте...

Тестото се прехвърля в намазнена форма за хляб или върху набрашнена кърпа съд. Оставя се за второ втасване за около 2-3 часа....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
54
42
32
22
10
Дай твоята оценка: