Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Сервира се прясното зеле с парче печена наденица и чорбаджийска чушка.
Задушено прясно зеле с наденица - сезонна гозба за вечеря!...

Аз лично обаче обожавам руколата и затова предпочитам да си гарнирам моята порция постно прясно зеле с нахут с рукола, както е показано на снимката...

Налейте 3 чаши вода, покрийте и варете прясното зеле с месо на среден огън за около 30 минути, за да омекне достатъчно зелето....

Режа зелето на тънки ивички. Посолявам си леко зелето. Понамачквам зелето, след като го нарежа и го слагаме в купа....

Нарязвате половината зелка и чушката в една тава и прибавяте 1 супена лъжица сол, след което размачквате зелето с ръце....

1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
54
40
32
20
10
Дай твоята оценка: