Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен пастет от гъши дроб
Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....
Домашен пастет от пилешки дробчета
Прибавяме сол, черен и червен пипер, чубрица и уискито. Разбъркваме и изчакваме алкохола да се изпари....
Домашен селски пастет
В голяма купа се смесват всички компоненти за пастета, заедно със солта, листенцата мащерка от трите стръка, коняка, черния и лютия пипер....
Домашен птичи пастет
Готовия пилешки пастет поднасяме върху филия хляб.
Домашният птичи пастет е много вкусен....
Домашен свински пастет
След като изстинат сварените буркани с класическия домашен пастет се подреждат в маза и готовият пастет може да трае с години....
Домашен патешки пастет
Домашния патешки пастет приберете в хладилника и консумирайте в рамките на 3-4 дена....
Домашен гъши пастет
Поднасяме домашен гъши пастет върху филийка, която може да е препечена според вашия вкус....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: