Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Кроасани с Шоколад

Домашни Кроасани с Шоколад

Прегледай всички 23 кулинарни идеи за домашни кроасани с шоколад в Gotvach.bg.
Торта с кроасани, крем и шоколадТорта с кроасани, крем и шоколадЗа крема: Разбийте сметаната и добавете квасената сметана и разтопения на водна баня бял шоколад и кафето, разбийте на пухкав крем....
Класически КроасаниКласически Кроасани
5
С това се брои първото разточване на тестото за кроасани....
Кифлички КроасаниКифлички Кроасани
Млякото, малко от него със захарта и маята се оставят да шупне. Прибавят се и останалото мляко, яйцата и маята. Меси се меко тесто, но да не лепне...
Италиански кроасаниИталиански кроасани
По избор в основата на всеки триъгълник може да се постави блокче шоколад или направо да се завият кроасани, като при завиването се изтегля върхът...
Бадемови кроасаниБадемови кроасани
Готовите бадемови кроасани извадете и оставете да се охладят. Разрежете с нож, намажете с течния, бадемов шоколад и поднесете веднага....
Виенски кроасаниВиенски кроасани
11
В края на всяко парче слагате шоколад, сирене или сладко и навивате отвън към средата....
Френски кроасаниФренски кроасани
1
Френските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 градуса. Сервирайте със сладко или масло....
Ананасови кроасаниАнанасови кроасани
Тестото се разточва и са нарязва на ленти с широчина 2 сантиметра. Ананасовите шайби се режат на половинки, като всяка половинка се омотава с...
Бутер кроасаниБутер кроасани
Разтеглете леко единия ъгъл на триъгълника и поставете 1 парченце шоколад откъм срещуположната му страна. Завийте тестото на кроасан....
Пълнозърнести кроасаниПълнозърнести кроасани
Пресейте двата вида брашно със солта, добавете останалите продукти (без маслото) и замесете меко, еластично тесто. Оставете го 15-20 минути да си...
Мини кроасани с шоколад или фъстъчено маслоМини кроасани с шоколад или фъстъчено масло
Мини кроасаните с шоколад или фъстъчено масло са страхотни!...
Сладкиш с кроасаниСладкиш с кроасани
Кроасаните се заливат със сместа. Пече се на водна баня. Останалата захар се карамелизира....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: