Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

След като заешката супа поизстине, приготвяме застройката, като разбиваме яйцето и киселото мляко и добавяме към тях от топлата супа....

След като заври супата прибавете ориза, месото и джоджена. По желание овкусете с подправки по ваш вкус....

Измийте пилешките дреболии и сложете да кипнат с половин литър вода. Сменете водата и ги сложете с нова да поврат за 30 минути....

Пресипваме в тава и запичаме дреболиите в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути....

1

Нарязвате на дребни парченца всички дреболии, сърце, бял и черен дроб, далак, бъбречета, чревца и шкембе....

Оставете заешката супа на тих огън до сваряване на арпа фидето. След като е готова, изключете котлона....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: