Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешка Супа с Дреболии и Лапад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка Супа с Дреболии и Лапад

Агнешка Супа с Дреболии и Лапад

Открий всички 12 избрани предложения за агнешка супа с дреболии и лапад в Gotvach.bg.
Агнешка супа с лападАгнешка супа с лападЛападът се почиства много добре и се нарязва на ивици. Залейте агнешкото месо с 2 л студена вода, кипнете и сложете 1 ч.л. сол....
Агнешка супа с дреболииАгнешка супа с дреболии
Оставяме агнешката супа да се готви, докато оризът стане готов. Агнешката супа с дреболии е много вкусна....
Агнешка супа с дреболии и оризАгнешка супа с дреболии и ориз
Агнешката супа с дреболии и ориз е готова....
Бяла агнешка супаБяла агнешка супа
Поръсете агнешката супа с щипка пресен ситно нарязан джоджен и щипка черен пипер. Да ви е сладко! Бялата агнешка супа е готова....
Великденска агнешка супаВеликденска агнешка супа
2
Великденската агнешка супа е готова....
Турска агнешка супаТурска агнешка супа
Оставя се още 2 мин. турската агнешка супа на котлона и се премества на страни....
Агнешка супа магданозлияАгнешка супа магданозлия
Лукът се нарязва на дребно, а магданозът се накълцва. Запържват се в олиото. Добавя се брашното и се залива с водата. Месото се нарязва на малки парченца...
Шотландска агнешка супаШотландска агнешка супа
Ако е много мазна, се отстранява с подходяща лъжица мазнината по повърхността на агнешката супа. Сервира се гореща....
Агнешка супа ТинАгнешка супа Тин
1
Измитото месо заливаме с 3 литра студена вода. Като заври слагаме 1 ч.л.сол. Варим до готовност на месото. Запържваме нарязаното сварено месо и...
Пролетна агнешка супаПролетна агнешка супа
Нарежете месото на ситно, залейте го с бульона и кипнете. Варете ястието на тих огън, като от време на време отпенвате. Когато месото поомекна, добавете...
Червена агнешка супаЧервена агнешка супа
Желая ви добър апетит с тази червена агнешка супа....
Лесна агнешка супаЛесна агнешка супа
Обикновена и лесна супа, но пък много вкусна....

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: