Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеленчуков Гювеч на Фурна

Зеленчуков Гювеч на Фурна

Прегледай всички 22 подбрани съвети за зеленчуков гювеч на фурна в Gotvach.bg.
Зеленчуков гювеч за двамаЗеленчуков гювеч за двамаЗеленчуците се измиват, почистват и нарязват на кубчета. Поставят се в подходящ съд и се поливат с мазнината. Осоляват се и се разбъркват. Готвят...
Зеленчуков гювеч за постиЗеленчуков гювеч за пости
Сложете гювеча в студена фурна. Загрейте до 200 градуса и печете до готовност. Сервирайте с нарязан пресен магданоз....
Зеленчуков гювеч с оризЗеленчуков гювеч с ориз
При поднасяне можем да аранжираме, като сипем от гювеча в средата и заградим с ориз....
Постен пикантен зеленчуков гювечПостен пикантен зеленчуков гювеч
Изсипете зеленчуковия гювеч в глинен гювеч. Захлупете и сложете в студена фурна....
Арменски зеленчуков гювеч Самбук АйлазанАрменски зеленчуков гювеч Самбук Айлазан
Поднесете арменския зеленчуков гювеч Самбук Айлазан ....
Реден зеленчуков гювеч по средиземноморскиРеден зеленчуков гювеч по средиземноморски
Извадете зеленчуковия гювеч от фурната. Реденият зеленчуков гювеч по средиземноморски сервирайте и се насладете....
Зеленчуков гювеч в крок потЗеленчуков гювеч в крок пот
Зеленчуков гювеч в крок пот е богато на вкусове и полезни вещества постно ястие....
Селски зеленчуков гювеч със самардалаСелски зеленчуков гювеч със самардала
Запекох гювеча на 200 градуса до готовност. Селският зеленчуков гювеч със самардала е готов....
Лесен зеленчуков гювеч с бяло виноЛесен зеленчуков гювеч с бяло вино
Слагаме всички подготвени зеленчуци в глинен гювеч или глинена тава....
Постен зеленчуков гювеч с картофи и грахПостен зеленчуков гювеч с картофи и грах
Страхотен гювеч, подходящ за постите....
Зеленчуков микс на фурнаЗеленчуков микс на фурна
Фурната се загрява предварително до 180 градуса....
Зеленчуков пудингЗеленчуков пудинг
Печете в загрята фурна на 180 градуса на водна баня около 40 минути. Пудингът може да се сервира със сос Бешамел....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: