Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешка Яхния с Лук на Фурна в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка Яхния с Лук на Фурна в Гювеч

Пилешка Яхния с Лук на Фурна в Гювеч

Разгледай всички 23 авторски предложения относно пилешка яхния с лук на фурна в гювеч в Gotvach.bg.
Антигрип пилешка яхния в гювечАнтигрип пилешка яхния в гювечГювечът се поставя в студена фурна и се пече на 180 градуса 3 часа....
Лятна пилешка яхния на фурнаЛятна пилешка яхния на фурна
Прехвърлете всичко в гювеча, покриите с капака и пъхнете във фурната пилешката яхния....
Пилешка яхнияПилешка яхния
При поднасяне поръсете пилешката яхния със скълцан магданоз....
Пилешка яхния със зеленчуци на фурнаПилешка яхния със зеленчуци на фурна
Върнете тавичката обратно във фурната и гответе яхнията още около 45–50 минути. Пилешката яхния със зеленчуци на фурна е готова....
Ретро пилешка яхнияРетро пилешка яхния
2
Ретро пилешката яхния е добре позната и любима на цялото семейство от години насам!...
Пикантна пилешка яхнияПикантна пилешка яхния
Накрая посолете, поръсете яхнията с чубрицата и оставете да ври, докато картофите се сварят. Пикантната пилешка яхния е готова....
Лятна пилешка яхнияЛятна пилешка яхния
Добър апетит с тази лятна пилешка яхния!...
Средиземноморска пилешка яхнияСредиземноморска пилешка яхния
Посолете яхнията. Затворете тенджерата и оставете средиземноморската пилешка яхния да фъска 45 мин....
Селска пилешка яхнияСелска пилешка яхния
1
Преди поднасяне поръсвате пилешката яхния с наситнения магданоз....
Пилешка яхния с лук и домати в мултикукърПилешка яхния с лук и домати в мултикукър
3
И да ви е сладко с моята пилешка яхния в мултикукър!...
Пиле яхния с пресен лукПиле яхния с пресен лук
3
Най-накрая се слага нарязаният наситно магданоз и тенджерата с яхнията се отстранява от котлона. Пилето яхния с пресен лук е много вкусно....
Яхния с лук и пилеЯхния с лук и пиле
Накрая се слага месото, яхнията се оставя да къкри на тих огън за 10 минути. Яхнията с лук и пиле е готова....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
54
42
30
23
10
Дай твоята оценка: