Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заешка Яхния в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Оставете яхнията да се вари, докато заешкото омекне напълно, като при нужда доливайте вода. 20 минути преди да свалите заешката яхния с лук от котлона...

Оставяме селската яхния на бавен огън да къкри за 40-50 мин - до час.
Поднасяме със ситно нарязан магданоз заешка яхния със зелени маслини....

Сервирайте ястието от заек със зеленчуци топло!
Вкусно да ви е със Диетична заешка яхния на фурна!
P. S....

1

Когато яхнията поизври сипете и виното, варете до готовност на желаната гъстота....

Отделения кош с шията и дреболийките слагаме в тенджера под налягане в посолена вода и варим след сигнализацията за начало на процеса около 20 минутки...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: