Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеленчукова Яхния с Тиквички и Ориз

Зеленчукова Яхния с Тиквички и Ориз

Разгледай всички 21 авторски предложения за зеленчукова яхния с тиквички и ориз в Gotvach.bg.
Спанак с ориз яхнияСпанак с ориз яхнияСпанакът се измива, нарязвам и попарвам. Лука нарязвам на средно едро и запържвам. Добавям спанака и разбърквам, наливам вода и като заври...
Пилешка яхния с оризПилешка яхния с ориз
Прибавяте 1 чаена чаша предварително измит ориз, 100 мл. олио и 1 супена лъжица червен пипер....
Тиквички с оризТиквички с ориз
Поръсих с пресен магданоз тиквички с ориз....
Зеленчукова яхния с тофуЗеленчукова яхния с тофу
След завиране на зеленчуковата яхния се намаля на слаб огън и се оставя да къкри до готовност на тиквичките....
Кафява манджа - зеленчукова яхнияКафява манджа - зеленчукова яхния
Приготвянето на тази зеленчукова яхния е много лесно. Трябват ви около килограм картофи, 3 чушки, 2 моркова и две глави лук....
Зеленчукова яхния с просоЗеленчукова яхния с просо
Зеленчуковата яхния с просо е готова....
Зеленчукова яхния на тиганЗеленчукова яхния на тиган
Зеленчуковата яхния на тиган е много вкусна....
Зеленчукова яхния с пилешкоЗеленчукова яхния с пилешко
В мазнина се задушават лукът и морковът, нарязан на колелца, и пилешкото месо. След това се добавят останалите продукти – грахът, картофите, чушката...
Зеленчукова яхния с картофиЗеленчукова яхния с картофи
1
Картофите се измиват, обелват и нарязват на едри кубчета. Чушките се измиват, изчистват от семките и се нарязват на дребни парчета. Лукът се обелва...
Зеленчукова яхния с кюфтетаЗеленчукова яхния с кюфтета
Оформете кюфтета от каймата и ги пускайте във врящата яхния. При нужда долейте още малко бульон....
Богата лятна зеленчукова яхнияБогата лятна зеленчукова яхния
Богатата лятна зеленчукова яхния се поднася, поръсена с магданоз....
Зеленчукова яхния с гъбиЗеленчукова яхния с гъби
1
Запържваме зеленчуците и към тях добавяме тиквичките, нарязани на кубчета и нарязаните на ивици гъби....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: