Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Масленки Гъбки за ВеликденЗа сладките дълбока купа си поставяме маслото, което трябва да е меко.
При маслото добавяме пудрата захар, която сме пресяли предварително....
Лесни курабийки за Великден
Вкусни великденски сладки, които не отстъпват по нищо на козунаците и панетонето.
В киселото мляко се слага содата бикарбонат, за да шупне. Яйцата...
Обикновени курабии за Великден
Пропорциите на продуктите за приготвянето на тези курабийки са много точни, затова ги спазвайте в указаните количества.
Пресейте в дълбока купа...
Дроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Двуцветни сладки за Великден
Изглеждат толкова различни и интересни, а всъщност са много лесни за приготвяне!
Първо замесваме ваниловото тесто, като първо разбъркваме яйцето...
Амонячни курабийки за Великден
Разбиват се яйцата и захарта, към тях се добавя киселото мляко с амонячна сода. Прибавя се разтопената свинска мас, постепенно се прибавя брашно,...
Традиционна погача за Великден
За да си приготвим хубава великденска питка, първо, си пресяваме брашното и го изсипваме в съд.
Към него добавяме маята, захарта и разбъркваме...
Шприцовани курабии за Великден
Разбиваме си яйцата заедно със захарта.
Към тях прибавяме разтопената мас, амоняка, ванилията и лимонова кора която сме настъргали на най-ситното...
Пухкав козунак за Великден
Първо разтваряме маята в 50 мл от хладкото мляко. Пресяваме маята в подходящ съд и правим кладенче по средата.
Постепенно слагаме една по една...
Вкусна тортa за Великден
Разбийте яйцата със захарта, прибавете олиото и ванилията. След това прибавете (предварително смесени) брашното, подправките и бакпулвера. Накрая...
Кекс агънце за Великден
Разбийте яйцата със захарта. Добавете олиото, млякото и пресятото брашно с бакпулвера.
Пригответе си формите за кекс (3D на агънце и зайче)....
Лионски сладкиш за Великден
За този френски козунак затопляме млякото и към него добавяме маята, 4 с.л. от брашното и 1 с.л. от захарта. Оставяме за 10 минути настрани да се...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: