Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Вкусен козунак за Великден
Продуктите трябва да са със стайна температура или съвсем леко затолени. Ако бъдат студени, тестото ще втаса много трудно.
Когато нямам време...
Лимонови курабийки за Великден
Яйцата се разбиват заедно със захарта, киселото мляко, маста. Добавя се ванилията, амонячната сода, кората от лимон и сока от 1/2 част от него....
Козуначена питка за ВеликденВ купичка изсипвам около 100 мл топло прясно мляко, маята и 2 лъжици брашно. Изчаквам да се активира и пресявам брашното, след което добавям и останалите...
4
Рисувани яйца за Великден
Сварете яйцата и ги оцветете в различните бои, разтворени в буркани според указанията на опаковката.
Оставете яйцата да изстинат преди да започнете...
Козуначена диня за ВеликденВ купа слагаме маята с 2 с.л захар и солта. Добавяме водата, разбъркваме и оставяме да шупне. Пресяваме брашното.
В сместа с маята прибавяме яйцата...
3
Масленки Гъбки за Великден
Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: