Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Икономичен Козунак

Икономичен Козунак

Открий всички 22 подбрани съвети за икономичен козунак в Gotvach.bg.
Козунак с бадемиКозунак с бадемиКозунакът го слагаме в предварително намазана с маргарин форма и го оставяме да втаса втори път....
Козунак в хлебопекарнаКозунак в хлебопекарна
В купа се слага малко брашно, половината захар, маята и половината прясно мляко, оставя се да втаса. Към сместа се прибавят останалите продукти...
Козунак с касисКозунак с касис
Ако искаш да приготвиш наистина сполучлив козунак, опитай и тези изпитани рецепти за козунак като този козунак на конци или нашия козунак без месене...
Козунак с кремКозунак с крем
1
Поднесете козунака с крем на празничната трапеза. Да ви е сладко!...
Козунак с олиоКозунак с олио
3
Бухналите козунаци намазваме с разбито яйце и поръсваме със захар. Поставяме ги в студена фурна и включваме на 120 градуса....
Козунак от хладилникКозунак от хладилник
Този път ви предлагам да намалите напрежението от предстоящите празници, като използвате една малка хитринка и замесите тестото за козунак от предната...
Козунак на конциКозунак на конци
8
Сложете козунака да се пече в умерено загряна фурна до готовност. Козунакът на конци е много вкусен....
Козунак по рускиКозунак по руски
Руският козунак се оставя да втаса повторно....
Козунак по селскиКозунак по селски
1
Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....
Козунак за диабетициКозунак за диабетици
Поставете сплетения козунак в тава или форма, предварително намазани с масло и оставете пак да втасат....
Козунак по мъжкиКозунак по мъжки
Бележка: Ако предпочитате козунакът да е по-изпечен отгоре, след изваждането му от машината, го запечете за кратко във фурна на горен реотан....
Козунак по трънскиКозунак по трънски
В студеното и сварено мляко се подмесва маята с 1 ч.л. захар и брашно. Оставя се да бухне. Слагаме брашното, пресято и затоплено, добавяме прясното...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: