Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ордьовър от ряпаИзмиваме добре ряпата и белим. Издълбаваме в средата, да получим по-голям отвор, и слагаме да се поварят в посолена вода с 2 с.л. оцет. Внимаваме...
Ордьовър с майонеза и кашкавал
Киселите краставички, кашкавалът и сварените картофи се нарязват на ивици и се смесват с майонезата, скълцан магданоз и лимонов сок.
Сместа се...
Италиански топъл ордьовър с кашкавал
Кашкавалът се настъргва, добавя се топлото мляко и сместа се сварява на бавен огън до еднородна гъста маса. Брашното се смесва с бакпулвера и бирата...
Френски ордьовър с жабешки бутчета
Бутчетата се измиват, маха се долната част и се заливат с марината от 20 милилитра коняк, 100 милилитра портокалов сок, 1 щипка сол и 20 милилитра...
Ордьовър от агнешки дреболии
Дреболиите се сваряват, изваждат и нарязват. След това се разбъркват и измерват в тавичка.
Поръсват се със сол и червен пипер на вкус. Заливат...
Ордьовър от варени яйцаСваряваме яйцата за 12 минути. Заливаме със студена вода. Като се охладят, ги белим и нарязваме на половинки.
Подреждаме в подходяща чиния. Посоляваме...
2
Бърз ордьовър с рулца от рациИзмиваме и нарязваме домата на колелца, като върху всяко колелце слагаме колелце чесън и заливаме с олио, поръсваме със сол.
Ролето шунка и кашкавал...
2
Вкусен ордьовър с пастет и яйца
Нарязваме пастета и твърдо сварените яйца. Смесваме и към тях прибавяме кисело мляко, разбити сурови яйца и сол на вкус.
Всичко разбъркваме добре...
Ордьовър от домати с лук
Почистваме лука, измиваме и нарязваме на средни парченца. Слагаме в тенджерка, наливаме 2 каф.чашки вода и 3-4 супени лъжици олио
Ръсваме черен...
Ордьовър от пиле с майонезаСварете пилешкото месо, ако е необходимо обезкостете и нарежете на кубчета.
Плодовете измийте, обелете и също нарежете на кубчета с приблизително...
1
Ордьовър от яйца и шунка
Слагаме яйцата да се сварят. Трябва да са твърдо сварени.Готовите яйца белим и срязваме напречно по на две половини. Махаме жълтъците.
Намачкваме...
Ордьовър от риба с майонеза
Измиваме, почистваме рибата и сваряваме във вода, в която сме прибавили сол, захар, дафинов лист, бахар, черен пипер.
Когато рибата омекне, я...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: