Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Направя Сочно Печено Пилешко Филе

Как да Направя Сочно Печено Пилешко Филе

Прегледай всички 24 авторски предложения за как да направя сочно печено пилешко филе в Gotvach.bg.
Пилешко филе с извараПилешко филе с извараПилешкото филе разрязваме на две и изтъняваме, ако е необходимо. Подправете ги добре със сол и черен пипер....
Пилешко филе с орехиПилешко филе с орехи
Добавете джинджифила, вегетата, сол, нарязаната люта чушка, добавете 2 чаши вода и изчакайте да заври....
Пилешко филе с оризПилешко филе с ориз
1
След 2 минути изсипете нарязаното на тънки парчета пилешко филе. След около 2-3 минути прибавете ориза и разбъркайте внимателно....
Цяло сочно печено пилеЦяло сочно печено пиле
Цялото сочно печено пиле поднесете с подходяща гарнитура....
Пилешко филе с бял сосПилешко филе с бял сос
Снемете пилешкото филе с бял сос от котлона и разбъркайте със скълцания копър....
Пилешко филе в италианско прошутоПилешко филе в италианско прошуто
Хубаво разбийте заедно счукания чесън, горчицата, балсамови оцет и малко галета, за да се получи кашица....
Пилешко филе с брюкселско зелеПилешко филе с брюкселско зеле
Измивам и нарязвам пилешкото филе на ситно. Задушавам го в тенджера с олиото и добавям брюкселското зеле, нарязано на дребно....
Панирано пилешко филе с галетаПанирано пилешко филе с галета
Панираното пилешко филе с галета е готово....
Пилешко филе с портокалова маринатаПилешко филе с портокалова марината
Измийте и нарежете пилешкото филе на пържоли....
Пилешко филе с гъби ШийтакеПилешко филе с гъби Шийтаке
Пилешкото филе с гъби Шийтаке е много вкусно....
Панирано пилешко филе с къриПанирано пилешко филе с къри
Нарязвате филето на тънки ивици или пържолки, в купа сипвате соевия сос, бульона, пипера, кърито, олио и малко водичка....
Панирано пилешко филе с чесънПанирано пилешко филе с чесън
1
В тенджера наливаме вода, подсоляваме я и слагаме вътре филето. Слагаме на котлона и варим до готовност, след което изваждаме филето....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: