Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Направя Сочно Печено Пилешко Филе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Направя Сочно Печено Пилешко Филе

Как да Направя Сочно Печено Пилешко Филе

Прегледай всички 24 авторски предложения за как да направя сочно печено пилешко филе в Gotvach.bg.
Сочно пилешко филе в маринатаСочно пилешко филе в маринатаСочното пилешко филе в марината е готово....
Сочно пилешко филе в беконСочно пилешко филе в бекон
Печете сочното пилешко филе в бекон в предварително загрята фурна до готовност....
Сочно пилешко филе на скараСочно пилешко филе на скара
1
Когато побелее, обръщаме сочното пилешко филе на скара да се запече и от другата страна....
Печено пилешко филе по мъжкиПечено пилешко филе по мъжки
Пилешкото филе се нарязва на парчета, посолява се със сол, черен пипер и лют пипер и се намазват с олио. Пече се на скара на дървени въглища....
Печено пилешко филеПечено пилешко филе
1
Двете пилешки филета се цепват донякъде, за да се получат два по-големи изтънени листа....
Сочно пилешко филе с картофено пюре и гъбиСочно пилешко филе с картофено пюре и гъби
Пилешкото филе нарежете на кубчета, гъбите - на ивици. В тиган запържете месото с гъбите, поръсете малко червен пипер....
Пилешко филе с оризПилешко филе с ориз
1
След 2 минути изсипете нарязаното на тънки парчета пилешко филе. След около 2-3 минути прибавете ориза и разбъркайте внимателно....
Пилешко филе с доматиПилешко филе с домати
Филето се изтънява с нож и се овкусява със сол и черен пипер....
Пилешко филе с орехиПилешко филе с орехи
Запържете филето в останалото олио за около 2–3 минути....
Пилешко филе с билкиПилешко филе с билки
Филето се начуква и се оставя в маринатата за 2-3 часа....
Пилешко филе в беконПилешко филе в бекон
2
Срежете джобче във всяко филе и вътре сложете пушеното сирене. Подправете със сол и черен пипер на вкус....
Пилешко филе с бисквитиПилешко филе с бисквити
Филето се нарязва на порции и се осолява. Бисквитите се натрошават на ситно като галета....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: