Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото с царевица и пилеСложете капака и оставете поне 10 минути така да се запари. Поднесете готовото ризото с прясно накълцан магданоз....
Гъбено ризотоНакрая добавете запържените гъби и пармезана, разбъркайте добре и сервирайте ризотото горещо.
Гъбеното ризото е много вкусно!...
2
Зеленчуково ризото
Като от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Ризото Калабрезе
Гъбите накисвате в топла вода, за да набъбнат докато приготвяте останалите неща. Чушките и лука режете на кубчета, а месото на ивици....
Пилешко ризотоГотовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
4
Морковено ризото
С помощта на черпак добавяме постепенно към останалите продукти, целта е оризът да усвои бульона, затова сипваме черпак по черпак....
Шоколадово ризото
Продължете да добавяте мляко, докато се изчерпа. Добавете лешниците, стафидите и шоколада, като непрекъснато разбърквате....
Ризото Ботичели
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото.
Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Миланско ризото
Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: