Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвя Ризото с Пиле

Как да Приготвя Ризото с Пиле

Открий всички 44 авторски предложения за как да приготвя ризото с пиле в Gotvach.bg.
Ризото с царевица и пилеРизото с царевица и пилеСложете капака и оставете поне 10 минути така да се запари. Поднесете готовото ризото с прясно накълцан магданоз....
Люто пиле, чушки и доматено ризотоЛюто пиле, чушки и доматено ризото
Подправете на вкус и преди да поднесете поръсете с магданоз....
Гъбено ризотоГъбено ризото
2
Накрая добавете запържените гъби и пармезана, разбъркайте добре и сервирайте ризотото горещо. Гъбеното ризото е много вкусно!...
Зеленчуково ризотоЗеленчуково ризото
Като от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Ризото КалабрезеРизото Калабрезе
Гъбите накисвате в топла вода, за да набъбнат докато приготвяте останалите неща. Чушките и лука режете на кубчета, а месото на ивици....
Пилешко ризотоПилешко ризото
4
Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
Морковено ризотоМорковено ризото
С помощта на черпак добавяме постепенно към останалите продукти, целта е оризът да усвои бульона, затова сипваме черпак по черпак....
Вегетарианско ризотоВегетарианско ризото
1
След като е вече готово, ризотото се сервира с нарязан пресен лук....
Мързеливо ризотоМързеливо ризото
Готовото ризото смесвате с лютеницата. Разпределяте в чинии и оформяте порции....
Шоколадово ризотоШоколадово ризото
Продължете да добавяте мляко, докато се изчерпа. Добавете лешниците, стафидите и шоколада, като непрекъснато разбърквате....
Ризото БотичелиРизото Ботичели
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото. Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Миланско ризотоМиланско ризото
Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: