Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зелено ризотоОризът трябва да ври около 18 мин. Осолява се и се поръсва с пипера, пармезана, магданоза и босилека. Разбърква се добре....
Къри РизотоНарежете лука и го сложете заедно със зеленчуците да се задушат в малко олио, но в по-голям съд, за да се поберат и другите продукти....
1
Ризото Поло*Ризото Поло може да се съчетае и с гъби или други зеленчуци, като единственото условие е да присъства пилето задължително....
1
Лимецово ризото
Моля ако имате въпроси, не се колебайте да ми пишете.
Любимо ризото! Приятно готвене!
Лимецовото ризото е готово....
Горско ризото
Насипете горското ризото в чинии и поднесете поръсено с люспи пармезан.
Да ви е сладко - навярно най-вкусното ризото, което ще опитате!...
Ризото от пиле с доматен сос де-волай от 1937 г.
Ризотото с пиле и доматен сос от 1937 г. се сервира топло. Отгоре се настъргва кашкавал....
Ризото с тръбенки
През цялото време бъркайте, за да се отделя нишестето и да стане кремообразно гъбеното ризото. Времето за готвене на ориза е около 15 минути....
Ризото с калмари
В гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз.
Ризотото с калмари е много вкусно....
Традиционно пилешко ризото
Поръсете с още пармезан и малко черен пипер - най-добре да е току що смлян.
Традиционното пилешко ризото е много вкусно!...
Леко Тиквено Ризото
Не го измивайте предварително, тъй като за приготвянето на вкусно ризото трябва да има нишесте, придаващо характерната кремообразност....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: