Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото КалабрезеГъбите накисвате в топла вода, за да набъбнат докато приготвяте останалите неща. Чушките и лука режете на кубчета, а месото на ивици....
Морковено ризото
С помощта на черпак добавяме постепенно към останалите продукти, целта е оризът да усвои бульона, затова сипваме черпак по черпак....
Шоколадово ризото
Продължете да добавяте мляко, докато се изчерпа. Добавете лешниците, стафидите и шоколада, като непрекъснато разбърквате....
Пилешко ризотоГотовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
4
Ризото от пиле с доматен сос де-волай от 1937 г.
Ризотото с пиле и доматен сос от 1937 г. се сервира топло. Отгоре се настъргва кашкавал....
Ризото със сепия
Идеалният вид на ризотото е кремообразен, но зрънцата са отделно едно от друго, без да са разкашкани или обезформени....
Ризото с патладжани
Оставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
Ризото с тръбенки
През цялото време бъркайте, за да се отделя нишестето и да стане кремообразно гъбеното ризото. Времето за готвене на ориза е около 15 минути....
Леко Тиквено Ризото
Не го измивайте предварително, тъй като за приготвянето на вкусно ризото трябва да има нишесте, придаващо характерната кремообразност....
Традиционно пилешко ризото
Поръсете с още пармезан и малко черен пипер - най-добре да е току що смлян.
Традиционното пилешко ризото е много вкусно!...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: