Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционно пилешко ризото
Поръсете с още пармезан и малко черен пипер - най-добре да е току що смлян.
Традиционното пилешко ризото е много вкусно!...
Леко Тиквено Ризото
Не го измивайте предварително, тъй като за приготвянето на вкусно ризото трябва да има нишесте, придаващо характерната кремообразност....
Ризото с тръбенки
През цялото време бъркайте, за да се отделя нишестето и да стане кремообразно гъбеното ризото. Времето за готвене на ориза е около 15 минути....
Ризото с Кладница
Готовото ризото с гъби разсипете на порции.
Поръсете ризотото с кладница с пармезан на прах.
Добър апетит!...
Ризото с телешко
Извадете вече готовото ризото и го оставете да изстине. Сега идва ред на телешкото. Овкусете го със соев сос, риган и осолете....
Ризото с патладжани
Оставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
Ризото с къри
Лукът и целината се запържват на умерена температура около 5 мин. Добавя се оризът като се бърка около 2 мин.
Добавя се виното и се държи на огъня...
Ризото със свинско
Разбъркайте готовото ризото, разпределете в чиниите и по желание го поръсете с настъргано сирене....
Ризото ала Миланезе
Загрейте бульона. Междувременно загрейте половината масло и добавете към него ситно нарязания лук, телешкия мозък.
Запържете до омекването на...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: