Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Карагьоз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен карагьоз на фурна
Рибата почистваме от люспите и вътрешностите и измиваме добре.
Лимона нарязваме на парченца.
Посоляваме със сол и черен пипер самата риба отвън...
Пържен карагьоз с магданозен сосИзчакайте да заври, свалете от котлона и пасирайте.
Поднесете пържения карагьоз, полят с магданозения сос и гарнирайте с резени лимони....
1
Карагьоз с орехово чеснов сосПоднесете печения карагьоз полят със соса и поръсен с наситнен магданоз. Гарнирайте отстрани с лимони....
2
Пържен карагьоз с царевично брашноПочистваме, измиваме и посоляваме рибата.
В чиния сипваме царевичното брашно и солта, като разбъркваме добре.
Овалваме рибата в брашното....
1
Карагьоз татлии
В тенджера се слага захарта и водата и се оставя да покъкри за 15 минути. Вдига се от огън и се оставя да изстине....
Супа от карагьозПо желание можете да сервирате рибата отделно от бульона, като я наръсите с накълцан магданоз и лимонов сок....
1
Печен на скара карагьоз
Карагьозът се разпаря и се почиства на течаща вода. Нарязва се на парчета с желаната от вас големина или се оставя цял....
Карагьоз във фолио на фурна
Почистваме карагьоза, махаме му главата и опашката и го измиваме.
Подсущаваме го с кърпа. Посоляваме рибата със сол и черен пипер....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
50
43
32
21
10
Дай твоята оценка: